Home

1/5

Welkom bij

Buurtvereniging "de Mortel"

in Beesel

Over ons

Welkom op de homepage van buurtvereniging "de Mortel" Beesel.

Op onze homepage vindt u informatie over wie wij zijn en de activiteiten die wij organiseren.
Is door omstandigheden een activiteit afgelast dan wordt dit hier gemeld.

Mededelingen

Zwemmen bij de Lommerbergen op 14 maart 2020

Datum: zaterdag 14 maart 2020

Aanvang: 17:45 op de markt in Beesel

Einde: rond 21:30 thuisgebracht

Voor: Kinderen vanaf groep 4 en in bezit van een zwemdiploma

Kosten: Deelname is gratis. Voor een versnapering wordt gezorgd

Nodig: Voldoende ouders voor begeleiding en vervoer per auto!

 

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail voor 7 maart a.s. naar buurt.mortel.beesel@gmail.com met de namen van de deelnemers en de begeleiders. Veel zwemplezier!!

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
Heeft u vragen of opmerkingen?

Mail dan naar:

buurt.mortel.beesel@gmail.com

Ein wanjeling de gesjiedenis van Beesel in!

Op zondag 10 november 2019 organiseert buurtvereniging "de Mortel" voor haar leden een rondleiding door Ouddorp verzorgd door Dorpsgidsen Beesel. Tijdens deze wandeling gaan we terug in de geschiedenis van Beesel en wordt verteld over het schilderachtige buurtschap aan de Maas waar Beesel oorspronkelijk is ontstaan. Interesse? Geef u op via het opgave formulier dat u deze week in de bus vindt.

Het kienen begint weer!

Op donderdag 3 oktober om 20:00 a.s. begint weer het kienseizoen van onze buurt in 't Spick. Let op, de aanvangstijden van de andere data zijn gewijzigd:

     3 oktober: 20.00 uur

     7 november: 19.30 uur

     12 december: 19.30 uur

     9 januari: 19.30 uur

     6 februari: 19.30 uur

     5 maart: 19.30 uur

Afgelast: Buitenspeeldag 12 juni 2019

Wegens het lage aantal deelnemers gaat de buitenspeeldag van buurtvereniging de Mortel op woensdag 12 juni 2019 niet door.

IMG_9410.JPG

Bezoek Parkhof 19 mei 2019

Op zondagmiddag 19 mei bracht een groep van 20 buurtleden een bezoek aan de tuinen en het museum Parkhof in Swalmen. Kijk hier in ons archief voor een korte impressie.

letop.jpg

LET OP: Jaarvergadering en voorjaarsactiviteit 2019

De jaarvergadering, met aansluitend kienen, wordt zoals eerder aangekondigd gehouden op 7 maart 2019. Echter de aanvang is reed om 19:30 uur! Het dauwtrappen in het voorjaar van 2019 zal worden vervangen door een excursie bij Parkhof in Swalmen op 19 mei 2019. Voor meer informatie zie deze link.

IMG_2252.JPG

Sinerklaas bezoekt buurt Mortel

Op zondag 25 november 2018 heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan buurtvereniging "de Mortel". In de zaal van de ouderenvereniging Beesel in basisschool 't Spick was het gezellig gemaakt en kon Sinterklaas met alle kinderen praten. De pieten Klungel, Muziek piet, Mini piet en Kroekestop brachten kadootjes en heel veel pepernoten.

kasteel_nieuwenbroek.jpg

Ein paar uurkes van Beesel geniete!

Op zondag 11 november 2018 heeft buurtvereniging "de Mortel" een rondleiding georganiseerd door het centrum van Beesel verzorgd door Dorpsgidsen Beesel. In een paar uurtjes werden de highlights van Beesel bekeken.

Aktiviteitenkalender 2018 - 2019

Met de buurtbrunch op 1 juli 2018 hebben we de buurtaktiviteiten van het kalenderjaar 2017-2018 afgesloten. Na een warme zomervakantie is nu de aktiviteitenkalender voor 2018 - 2019 vastgesteld. Een afdruk is reeds bij u door de bus gekomen, maar de aktiviteitenkalender is ook digitaal beschikbaar via deze link.

Straatspeeldag

Op 13 juni 2018 vond weer de jaarlijkse straatspeeldag (buitenspeeldag) plaats. Ook dit jaar konden de kinderen van de basisschool uit onze buurt weer bij de Pastoor Gerrishof op straat spelen.

Contributie

Op de jaarvergadering is besloten om de contributie (voor 2018 wederom 10 euro) vanaf dit lopende jaar per automatische incasso te gaan incasseren. Recentelijk heeft u een machtigingsformulier in de bus gekregen. U kunt het invullen en via bijgevoegde envelop retourneren bij de penningmeester.

Paaseieren rapen

Op paaszaterdag 31 maart 2018 is de paashaas weer bij Huize de Mortel geweest. Kijk hier voor een foto impressie.

Archief

Neem een kijkje in ons archief. Hierin vindt u foto's en video's van onze activiteiten uit het verleden.

Bestuursleden

 

Wij hebben u nodig! We hebben nieuwe bestuursleden nodig. Help ons mee om onze buurtvereniging levendig te houden en geef u op als bestuurslid. Mail naar:
buurt.mortel.beesel@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now